fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι αγαπώ αυτή την εβδομάδα: Απο την ζαλιστική θέα του Mercato στις εξωπραγματικές καμπύλες της Goulart

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Αφήστε στην άκρη τα υπαρξιακά ερωτήματα και απολαύστε το καλοκαίρι

Food: Mercato στο Four Seasons Astir Palace

Το καλοκαίρι η Βουλιαγμένη "παίζει" να είναι ένα απο τα ωραιότερα σημεία της Μεσογείου ειδικά φέτος με το opening του Αστέρα, του εμβληματικού ξενοδοχείου στην Αθηναική Ριβιέρα. Στους ανακαινισμένους υπερπολυτελείς χώρους του θρυλικού resort βρίσκεται μια καταπληκτική ιταλική τρατορία με υπέροχες γεύσεις και θέα που κόβει τις ανάσες. Δοκιμάσαμε ωραία καρμπονάρα, νόστιμη mozzarella di bufala με προσούτο San Daniele, ένα απίθανο ψάρι με λαχανικά, πολύ καλό vitello tonnato και ένα πιάτο ημέρας με αγριογούρουνο, λαχανικά και μαγική μαρμελάδα που οι κρεατοφάγοι της παρέας το τίμησαν δεόντως και το χαρακτήρισαν "εξωπραγματικό". Το σέρβις είναι καλό, το φαγητό έχει νόστιμες πρώτες ύλες και είναι καλοφτιαγμένο ωστόσο το εξαιρετικό περιβάλλον και η μαγική ατμόσφαιρα είνα οι λόγοι που μας τραβάνε σαν μαγνήτης στο ολοκαίνουργιο Four Seasons.

Beauty serum: Dr Jart Peptidin Radiance Serum

Πίνω νερό στο όνομα του καθώς τα προιόντα του Dr Jart έχουν φανταστική υφή και κάνουν όλα όσα υπόσχονται. Το νέο αυτό serum αποτελείται από ένα σύμπλεγμα 8 πεπτιδίων που συμβάλλουν στην προαγωγή της ανανέωσης των κυττάρων και την αποκατάσταση της επιδερμίδας. Το Peptidin αναπληρώσει την ενέργεια της επιδερμίδας, χαρίζοντας της υγεία και ζωντάνια. Είναι ιδανικό προϊόν για άγριες και θαμπές επιδερμίδες, καθώς προσφέρει όγκο και λάμψη. Το λατρεύω για την μοναδική υφή του που ταιριάζει γάντι στην επιδερμίδα μου, για την υδάτινη λάμψη και ακτινοβολία που χαρίζει στο πρόσωπο και για το γεγονός ότι έχει ενταχθεί στην Πράσινη Κατηγορία από την Περιβαλλοντική Ομάδα Εργασίας (EWG). Θα το βρείτε αποκλειστικά στα Sephora.

Διασκέδαση: Στην μοναδική ταράτσα του Φοίβου Δεληβοριά

Τον αγαπώ πολύ τον Δεληβοριά και στην ταράτσα του έχω περάσει υπέροχα τα δύο τελευταία καλοκαίρια. Ένα πολυθέαμα που στήνεται σε μια ταράτσα στην ιερά οδό με νοσταλγία για τα αναψυκτήρια μιας άλλης μακρινής εποχής, με καταπληκτική μουσική, γέλιο, σάτιρα, τραγούδι, συναίσθημα και αναμνήσεις. Ο Φοίβος οργανώνει τέλεια την μπάντα του, αποδεικνύεται καλός οικοδεσπότης και ιδιαίτερα large με τους καλεσμένους του επι σκηνής, τραγουδάει, συμμετέχει στα σκετς και στήνει ένα τρίωρο υπερθέαμα που όμοιο του δεν έχουμε ξαναδεί. Ο Θανασης Αλευράς και φέτος κλέβει τις εντυπώσεις. Φέτος είναι η τελευταία χρονιά της ταράτσας του Φοίβου.

Bodygoals: ΤΟ κορμί του φετινού καλοκαιριού ανήκει δικαιωματικά στην Isabel Goulart

Η βραζιλιάνα τοπ μοντελ και εκρηκτικό αγγελάκι της Victoria's Secret, διαθέτει ένα απο τα ωραιότερα και πιο γυμνασμένα κορμιά της παγκόσμιας σόουμπιζ το οποίο και επιδεικνύει περίτρανα μέσα απο το instagram της και.. πολύ καλά κάνει! Η Goulart επισκέφθηκε την Μύκονο με τον αρραβωνιαστικό της Kevin Trapp στις αρχές Ιουλίου και δεν σταμάτησε ούτε για μια στιγμή να ανεβάζει φωτογραφίες με σέξι μπικίνι και να διαφημίζει την αγαπημένη της Μύκονο. Με μυθικές αναλογίες και τέλειο μαύρισμα η Goulart στα 34 μπορεί να διεκδικήσει επάξια τον τίτλο "The Body" ο οποίος έχει δοθεί στην Elle Macpherson πριν απο πολλά χρόνια απο το περιοδικό Time.